Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Curs Scratch

Curs Scratch

500.00 lei

Cum poți transfoma pasiunea pentru computer și jocuri într-o oportunitate pentru viitor?

Învață programare cu Scratch: cel mai simplu, animat și interactiv mod de a crea propriile tale animații, jocuri și programe.

Cu scratch poți să înveți programare fără să renunți la pasiunea ta pentru jocuri

Cu ajutorul cursurilor Scratch Code School Clubs poți să îți faci primele tale jocuri pe care le poți mai apoi juca alături de prietenii tăi.

Poți să alegi cursul nostru de programare Scratch creat pentru elevii care vor să facă primii pași în programare. De la cunoștințe de bază și până la proceduri complexe, cu ajutorul cursurilor Scratch Code School Clubs poți să transformi timpul petrecut în fața calculatorului într-o oportunitate pentru viitor.

Cursul începe cu noțiuni introductive (deci nu este nevoie să știi programare) și devine mai complex pe măsură ce avansezi.

***Dacă vrei să înțelegi mai bine cursurile predate și să beneficiezi de suport de la un trainer Code School Clubs în fiecare weekend, poți achiziționa și pachetul “Support Live lecții programare Code School Clubs”.

Categorie:

Descriere

Structură curs:

La acest curs elevii cu vârste între 7 și 14 ani pot învață bazele programării și își pot crea propriile animații, jocuri și programe.

Cursul Scratch Code School Clubs începe cu elementele de bază, iar apoi îi conduce pe elevi până la capacitatea de a-și crea singuri propriile jocuri sau povești animate.

Elevii nu au nimic de instalat, totul este foarte simplu. Trebuie doar să își creeze cont pe scratch (prima lecție) iar apoi să urmeze lecțiile întocmai.

Modulul 1

Introducere în Scratch, Prezentare meniu Scratch, Provocare Meniu Scratch, Aspect și sunet, Mișcare și Stilou, Variabile, Evenimente, Control, Detectare, Operatori.

Modulul 2

Meniu Joc, Logo, Desenează, Funcția Desenează, Pisica și Laserul, Agario Minimal, Liste, Snake, Interschimbare și Funcția Interschimbare, Labirint.

Vârsta recomandată: 8 -11 ani
Durata normala a cursului : 6 luni
Modulul cuprinde 20 de lecții + resurse suplimentare

*** Dacă vrei să înțelegi mai bine cursurile predate și să beneficiezi de suport de la un trainer Code School Clubs în fiecare weekend, poți achiziționa și pachetul “Support Live lecții programare Code School Clubs”.